(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqola ishsizlik muammolarini hal qilish va iqtisodiy inklyuzivlikni rag'batlantirish vositasi sifatida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirishga ko'maklashishning ahamiyatini o'rganadi. Vakolat va imkoniyatlar ob'ektivi orqali biz jismoniy shaxslar uchun mazmunli bandlik imkoniyatlarini taqdim etish va jamiyatning umumiy farovonligiga hissa qo'shishda tadbirkorlik harakatlarining o'zgaruvchan salohiyatini o'rganamiz.