(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada biz oilaviy tadbirkorlik sub'ektlarini davlat tomonidan qo'llab-quvvatlashga bo'lgan muhim ehtiyojni ko'rib chiqamiz va ushbu korxonalar muvaffaqiyatini kuchaytirish uchun hukumatlar oldida turgan asosiy yo'nalishlarni ko'rib chiqamiz. Oilaviy tadbirkorlik oldida turgan muammolarni tushunish va davlat aralashuvi o‘zgarishlarga olib kelishi mumkin bo‘lgan strategik yo‘nalishlarni aniqlash haqida so'z yuritilgan.