(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anatatsiya. Bul maqalanıń maqseti kishi toparlardıń áhmiyeti hám kemshiliklerin úyrenip shıģıw. Kishi topardaģı adamlardıń bir biri menen qarım- qatnasın anıqlaw bolıp tabıladı.