(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada intellektual kompetentlikning asosiy formulasi va uning tarkibiy qismlari, shuningdek, intuitiv kompetentsiya haqida olimlarning fikrlari o`rganilib, tahlil qilindi. Shuningdek, intuitiv kompetentlikning tarkibi bo`lgan mantiqning ajralmas ikki qismi haqida so`z boradi.