(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola ma’lumotlar bazasida yangi jadval yaratish, jadvalga yangi yozuvlar qo‘shish, jadvaldan ma’lumotlarni olish, jadvaldagi mavjud yozuvlarni o‘zgartirish va jadvaldan yozuvlarni olib tashlash haqida ma’lumotlar o‘rganildi.