(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada jamiyat ijtimoiy rivojlanishida inson resurslarini boshqarishning tutgan oʻrni, inson resurslarini boshqarishning asosiy koʻrinishlari, jamiyatning ijtimoiy strukturasi va inson resurslarini boshqarish, inson resurslarini boshqarishing boshqarishning asosiy modellari toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.