(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Тадқиқот ишида спортда допингга қарши кураш борасида Бутунжаҳон антидопинг кодексининг аҳамияти, кодекс нормаларининг пропорсионаллик принсипи асосида қўлланилиши, допингга қарши курашнинг ҳуқуқий асослари ва ўзига хос жиҳатлари, бу борада республикамизда амалга оширилаётган ишлар, спортчиларнинг антидопинг соҳасида ҳуқуқ ва мажбуриятлари ҳақида фикр юритилади.