(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Дунёда олий таълим муассасалари талабаларининг ижтимоий фаоллигини ривожлантириш технологиясини такомиллаштириш, ташаббускорлигини қўллаб-қувватлашга доир воситаларни яратиш, маданий ва коммуникатив фаолиятга асосланган самарали педагогик механизмларни жорий этишга алоҳида аҳамият қаратилмоқда