(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA. Ushbu maqolada yer fondi va undan samarali foydalanish hamda foydalanishni moliyalashtirish yuzasidan ilmiy yondoshuvlar keltirilgan. SHuningdek, aholi tomorqalaridan olinayotgan daromadlarni yanada oshirish bo’yicha xulosalar va takliflar ishlab chiqilgan.