(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA. Maqolada ijtimoiy sug’urtani rivojlantirish va aholini ijtimoiy himoya qilishning omillari ko’rsatkichlari, pensiya ta’minoti tizimi va uning iqtisodiyotga ta’siri, shu jumladan, sug’urta tizimi ijtimoiy sohaning muhim elementi sifatida rivojlangan va rivojlanayotgan mamlakatlardagi holati tadqiq etilgan.