(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola sivilizatsiya tushunchasining mazmun-mohiyati, sivilizatsiya to‘g‘ridagi faylasiy fikrlar tarixi, uni tushuntirish bo‘yicha yondashuvlarning o‘xshash va farqli tomonlari, jamiyat tarixiy taraqqiyotining rivojida sivilizatsiyalarning o‘rni masalalari falsafiy tahlil etilgan. Shuningdek, bugungi Yangi O’zbekiston jamiyati rivojlanishida, Uchinchi Renesans poydevorini qo‘yishda e’tibor qaratilishi lozim bo‘lgan amaliy ishlar mazmun-mohiyati ochib berilgan.