(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola o'rta va kichik biznes sub'ektlarida (MSMEs) ishlab chiqarish jarayonlarini takomillashtirish strategiyasini o'rganadi. Unda samaradorlikni oshirish, xarajatlarni kamaytirish va mahsulot sifatini yaxshilash uchun ishlab chiqarishni optimallashtirishning ahamiyati muhokama qilinadi. Tadqiqot mavjud adabiyotlarni tahlil qiladi, jarayonni takomillashtirishning amaliy usullarini taklif qiladi va ushbu usullarni Real stsenariylarga tatbiq etish natijalarini baholaydi. Xulosa va takliflar Msme'lar uchun ishlab chiqarish jarayonlarini yaxshilashga qaratilgan amaliy tushunchalarni beradi.