(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiуa: Maqolada qishloq xo'jaligini raqamlashtirishni joriy etish va rivojlantirish masalalari tasvirlangan. Raqamli transformatsiyaning uslubiy tamoyillari sohada axborot texnologiyalarini rivojlantirishga asoslangan. Tadqiqot natijasida u qishloq xo'jaligini innovatsion rivojlantirish, raqamli texnologiyalarning qishloq xo'jaligi ishlab chiqarish jarayonlariga ta'siri darajasi, tarmoqda ilg'or texnologiyalardan foydalanish, shuningdek qishloq xo'jaligi mahsulotlarini ishlab chiqaruvchini raqamlashtirish bo'yicha echimlarni taqdim etadi. Raqamlashtirishda ilmiy muassasalarning o'rni beqiyos, axborot texnologlari ilmiy ishlanmalarni amalga oshiradi va qishloq xo'jaligini katta raqobatdosh ustunliklar bilan ta'minlaydi.