(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Cho‘lponning dramaturgik faoliyati, tarjimalari, jumladan “Hamlet” dramasining tarjimasi haqida fikr yurtiladi.