(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Oʻzbekiston hududida bronza davrida etnogenetik jarayonlar ta’sirida madaniy-xoʻjalik tiplarida yuz bergan oʻzgarishlar tahlil qilinadi.