(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya:Mahsulotlaringizga qiziqish qiladigan bozor segmentlari va mijozlarning talablarini tahlil qilish juda muhimdir. Bu, mahsulotlarizning qaysi segmentlarga yo'naltirilishi kerakligini aniqlashga yordam beradi.Mazkur maqolada klasterlashning asosiy turlari, ularning xususiyatlari, va ularni amalga oshirish uchun qo'llaniladigan texnologiyalar haqida ma’lumotlar keltirilgan.