(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Munis Xorazmiyning “Savodi ta’lim” asarining didaktik ahamiyati, pedogogik qarashlarining mohiyati, xalqparvarlik gʻoyalari yoritib berilgan.