(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Tijorat banklarining mahsuloti qiymatxarakteriga ega ekanligi, Tijorat banklarida buxgalteriya hisobi asosan bankningmulki, pul mablag’lari, depozitlar, kreditlar, fondlar, moliyaviy natijalari haqida, Bankfaoliyatida pul mablag’larining harakati va ularning manbalari haqidagi ma’lumotlarniyig’ishda buxgalteriya hisobi katta rol o’ynashi haqida so`z boradi.