(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Adobe Premiere Pro dasturi bugungi kunda videolarni mantaj qilish ,videoresurslar yaratish,ijtimoiy tarmoqlarga sifatli videolar yartish uchun keng foydalanadigan dastur bo’lib xizmat qilmoqda.