(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Voyaga yyetmaganlar deb, Konstitutsiya va boshqa qonunlarda ko‘rsatilgan fuqarolarning huquq va majburiyatlarini bajarish uchun belgilangan yoshga to‘lmagan shaxslar nazarda tutiladi.