(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya: O’quvchilarning qobiliyatini rivojlantirish, o’quvchilarni iste’dodini bilish usullari, har bir yosh davrini o’ziga xos holatlari va bolalar bilan to’g’ri munosabat o’rnatish mudrab yotgan layoqatni yuzaga chiqarish