(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Ulıwma bilim beretuǵın mektepleriniń 11-qaraqalpaq klasında ingliz tili sabaqlarında oqıwshılardıń awızeki hám jazba sóylew mádeniyatın rawajlandırıw eń áhmiyetli metodikalıq máselelerdiń biri. Bul metodikalıq másele elege shekem izertlenbegen.