(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Наманган вилояти тарихи ва маданияти давлат музейи “Хотира ва қадрлаш”бўлимига ташриф буюрар экансиз, беихтиёр сизга меҳр билан қараб турган вилоятимиз саркардалари тўғрисидаги экспозитсия сизни ўзига жалб қилади.