(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
АННОТАЦИЯ Ушбу мақолада Республикамизнинг барча ҳудудида фаолият олиб бораётган профилактика инспекторларининг маҳаллар кесимида ҳуқуқбузарликлар умумий профилактикасини амалга ошириш, аҳолининг ҳуқуқий онгини ошириш бўйича олиб борилиши лозим бўлган ишлар ҳамда ушбу фаолият давомида ҳамкорликни тўғри ташкил этишдаги юзага келаётган муаммо ва камчиликлар таҳлили олиб борилади.