(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
АННОТАЦИЯ Ушбу мақолада демократик ҳуқуқий давлатни барпо этиш ва фуқаролик жамиятини шакллантиришда профилактика инспекторларининг жамиятда ҳуқуқий онг ва ҳуқуқий маданиятни юксалтиришда иштироки, профилактика инспекторларининг жамиятда содир бўлаётган суицид холатларнинг олдини олиш, унинг келиб чиқиши , асосий хусусиятлари, мазкур фаолиятни тартибга солувчи нормалар ва уларнинг амалиятда қулланилиши, ушбу холатларнинг содир этилишига имкон бераётган сабаб ва шартшароитларни аниқлаш ва бартараф етиш ҳамда ушбу фаолиятнинг амалга оширувчи маъсул ходимлар ва уларнинг иштироқи хақида мақоламизда тўлиқроқ маълумот берилади.