(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya: Bu maqola, uzluksiz ta'lim tizimida musiqa fanini o'qitishning zamonaviy texnologiyalari va muammolari haqida tahlil qiladi. Ushbu maqolada, musiqa o'qitishda qo'llaniladigan yangi texnologiyalar, ularning foydalanish muammolari va ularni yechish uchun yechimlar ko'rsatiladi. Maqola, texnologik vositalarning integratsiyasini, muvofiqiyat va mablag'ni, o'qituvchilar tayyorligini, o'quvchilar bilan masofaviy aloqalar va tekshiruv va baholashning muhimligini ta'rifi va tahlil qiladi. Ular keltirilgan muammolar va yechimlar ustida o'quvchilar va o'qituvchilar uchun yaxshi bir qo'llanma hisoblanadi.