(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada gidrosfera va undagi suvning o‘rni haqida ma’lumotlar mavjud.Bundan tashqari ushbu mavzu doirasidagi adabiyotlardagi ma’lumotlarga muhokamalar ham mavjud. Gidrosfera ko‘pincha "suv sferasi" deb ataladi , chunki u okeanlar, muzliklar, daryolar, ko‘llar, tuproq, er osti suvlari va havodagi barcha er suvlarini o‘z ichiga oladi.