(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada IX asrda yashab ijod etgan, Muhammad Sodiq Qoshgʻariyning pedagogik qarashlari, Qoshgʻariy qarashlarida taʼlim-tarbiyaga va odob-axloqqa e’tibori haqida va bugungi kundagi ta’lim-tarbiya, odob-axloq haqida fikrlar keltirib oʻtilgan.