(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Maqolada Ahmad Yassaviyning pedagogik qarashlari va uning hikmatlaridagi insonni tarbiyalashga qaratilgan, toʻgʻri yoʻlni topish, komillikka erishish uchun nimalar qilish kerakligi Yassaviyning kabi gʻoyalari ilgari surilgan.