(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Quyidagi maqolada o'zbek an'anaviy teatrining yirik namoyondasi, raqs san'ati ustasi, O'zbekiston xalq artisti Yusufjon qiziq Shakarjonov haqida so'z yuritiladi. Uning san'at sohasi rivoji uchun qilgan mehnatlari haqida va u mehnatlar bosib o'tilgan yo'llar haqida so'zlanadi.