(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, sahnada aktyorlarming libosi va sahnadagi ashyolarning o’rni, joylashishi va uyg’unligi haqida ma’lumotlar berilgan.