(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tarixan shakllanib kelgan pedagogika, sharq uygʻonish davridagi pedagogik qarashlar hamda Mahmud Qoshgʻariyning pedagogik qarashlari yoritib beriladi.