(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda texnologiya fanini o'qitishning pedagogik mexanizmlari, texnologiya darslarida kompetensiyaviy yondashuv asosida metod va usullarni tanlash, boshlangʻich sinflarda texnologiya fanini oʻqitishda mavzular mohiyatini yoritish to'g'risida atroflicha fikr yuritilgan.