(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аnnotatsiya :Maqolada O‘zbekistonda turli omillar ta’siri ostida bandlik muammolarining keskinlashuvi va ularni bartaraf etishda mehnat bozorining oldida turgan vazifalar ya’ni raqamli iqtisodiyot sharoitida mehnat bozori sohasining rivojlanishi va unda band aholi soniga ta’sir ko‘rsatuvchi ish haqi, mehnat unumdorligi, investitsiya, aholining pul daromadlari, oshirish hamda mehnat bozorida talab va taklif o‘rtasidagi mutanosiblikni ta’minlash imkoniyatlari asoslab beriladi.