(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Mazkur tezisda oliy taʼlim muassasalarida talabalarga ingliz tilini oʻrgatishda yangi interfaol usullarning samaradorligi, oliy taʼlim muassasalarida ingliz tili darslarida ixtisoslashtirilgan materiallardan foydalangan holda oʻqitishning hozirgi holati, oliy taʼlim muassasalarida ingliz tilini oʻqitish sifatini oshirish toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.