(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Bugungi tezkor va shiddat bilan rivojlanib borayotgan jamiyatda har tomondan axborotlar ko‘lamining oshib borishi va bu turli ijobiy va salbiy axborotlarni qabul qilayotgan o‘quvchi yoshlar (ayniqsa, o‘smirlar)ning xulq-atvori va ta’lim tarbiyasiga e’tibor berish dolzarb masalalardan sanaladi.