(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada electron lug‘atlarning tadrijiy rivojlanib borishi:ibtidosidan to bugungi kungacha qanday ko‘rinishlarda mavjud bo‘lganligi xususida hamda ularning turlari xususiyatlari, afzalliklari va kamchiliklari bayon qilib berilgan.