(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Shayx Muhammad Sodiq Muhammad Yusufning “Baxtiyor oila” asarida oila konseptining tahliliga oid ayrim fikr mulohazalar bayon qilingan. Shuningdek maqolada, “Bahtiyor oila” asarida oilaviy munosabatlar va jamiyat munosabatlariga oid ayrim fikr-muloohazalar bayon qilingan.