(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu tezis bugungi kunda ta’lim tizimidagi eng murakkab yondashuvlardan biri shaxsga yo’naltirilgan yondashuv va uning tarixiy rivojlanish bosqichlari xususida ma’lumot bergan.