(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim mazmuni shakllanishida asosiy bo‘g‘in hisoblanadigan darsliklar haqida yozilgan. Shuningdek darsliklarni nashr etish borasida xorij tajribalari keltirib o‘tilgan.