(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: Мазкур мақолада ташқи иқтисодий фаолиятни солиқ рисклари иқтисодий таҳлили, мамлакатимизга хорижий инвесторларини жалб қилишда солиқларнинг роли бўйича жорий қилиниши лозим бўлган хорижий тажрибалар орқали таклиф ва тавсиялар шакллантирилган.