(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada ilmiy adabiyotlarda tasdiqlangan ijtimoiy-psixologik kompetentsiya va hamshiralarning ijtimoiy intellekti o'rtasidagi bog'liqlik, hamshiralarning kasbiy faoliyatida muhim bo'lgan ijtimoiy-psixologik kompetentsiya ko'rsatkichlari bo'yicha tadqiqotlar yoritilgan. Bugungi kunda ijtimoiy-psixologik kompetentsiya va uning yetakchi omillaridan biri ijtimoiy intellekt deb atalmish uyg‘unlikni ta’minlovchi dastur ishlab chiqishga qaratilgan.