(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada professional ta’lim o‘quvchilari o‘rtasida giyohvandlikni oldini olish, ta’lim muassasalarida profilaktika tizimini yaratish, o‘g‘il-qizlarning ruhiy va ma’naviy salomatligini asrash, ularning moslashish qobiliyatini oshirishga xizmat qiluvchi dasturlarni keng tatbiq etish va targ‘ib etish masalalarining nazariy asoslangan yondashuvlarini umumiy tahlili bayon qilingan.