(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu tezisda bugungi kunda har bir davlat iqtisodiy o'sish va barqarorlikni ta'minlash uchun turli xil siyosatlarni amalga oshiradi. Iqtisodiy rivojlanishni rag'batlantirishda, soliq siyosati muhim rol o'ynaydi. Ayniqsa, soliq stavkalarining o'zgarishi iqtisodiyotning turli sohalariga ta'sir ko'rsatadi va makroiqtisodiy ko'rsatkichlarga bevosita ta'sir qiladi