(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu tezisda soliq tizimi iqtisodiyotning asosi bo'lib, davlatning moliyaviy barqarorligini ta'minlash, ijtimoiy dasturlarni amalga oshirish va iqtisodiy rivojlanishni rag'batlantirishda muhim rol o'ynaydi.