(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu tezisda biz chet tilni o’qitishda oliy ta’lim muassasalarining axborot kompetentligini rivojlantirish, uning ahamiyati, afzalliklari va ba’zi kamchiliklari xususida ma’lumot berilgan