(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu tezisda shaxsga yo‘naltirilgan yondoshuv va axborot kompetentligini bir-biri bilan bog‘lashda, har ikki tushuncha ham talabalar o‘quv jarayonida faol ishtirok etishini ta’minlashga qaratilganligi, ularning asosiy maqsadi – talabalarni mustaqil fikrlashga, o‘z bilimlarini yaratishga va turli resurslardan foydalanishga yo‘naltirishdan iborat ekanligi xususida ma’lumot beradi.