(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
‘zbekistonda iqtisodiy islohotlar doirasida korxonalar faoliyati shaffofligini oshirish va xalqaro talablarga moslashtirish jarayonlari jadallashmoqda. Moliyaviy hisobotning xalqaro standartlari (IFRS) bu borada korxona va tashkilotlarning moliyaviy faoliyatini yagona tartibda yuritishga ko‘maklashadi. Mehnatga haq to‘lash bo‘yicha qarzlarni hisobga olish esa ushbu standartlarning muhim jihatlaridan biridir.