(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Korxonalarning moliyaviy faoliyatidagi risklarni boshqarish bugungi kunda global biznes dunyosida muhim ahamiyatga ega. Har bir mamlakatda risklarni boshqarishning o'ziga xos tizimlari mavjud bo'lib, bu tizimlar xalqaro tajribalar asosida shakllanadi. Risklarni boshqarish jarayonida xalqaro tajriba, ayniqsa, moliyaviy bozorlarda yuzaga keladigan o'zgarishlarga tezkor javob berishga yordam beradi.