(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada psixologik yordam ko‘rsatishda madaniy va gender yondashuvlarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Madaniy sezgirlik, gender tengligi va stereotiplardan holi usullar psixologik yondashuv samaradorligini oshirishga qaratilgan. Muallif madaniy va gender o‘ziga xosliklarni hisobga olgan holda shaxsiy yondashuv zarurligini asoslagan.